Procházka na Hradiště byla z klimatických důvodů a zdravotního stavu většiny princezen a malých chlapů nahrazena degustačním zážitkem na Miřejovické stráni.
Všichni, kteří dorazili k plápolajícímu ohni na dohled Ledního kina si mohli opéci vše, co s sebou přinesli. Nad plameny se tak začaly opékat chobotnice, ježci, mandelinky, pásovci a krokodýli. Vše bylo servírováno se šípkovou omáčkou. Spolu s ochutnávkou masa jsme také zkoušeli různé druhy chlebů ... zkrátka a dobře - jídlo připravené na 101% BIO palivu, které ani nedehtovalo (vysoce kvalitní kanadský ořech v tajném poměru se štěpky plané růže) chutnalo všem. Báječnou atmosféru doplňovala i možnost okusit zajímavé chlazené i teplé nápoje - v některých případech z dalekých exotických krajin (např. ulice Bójská, plantáže tropů a subtropů, VD Plzenec,...) a tak džusy a šampaňské cinkaly v broušených skleničkách, kterými jsme připíjeli na nový rok a plánované akce nejen v roce 2017.